“Naomi heeft al voor verschillende projecten en opdrachtgevers van Buitengewoon Concept de teksten verzorgd. Ze is breed inzetbaar: de ene keer gaat het om het redigeren van een korte tekst voor een flyer en de andere keer om het schrijven van alle teksten van een website. Wat we veel terug horen van onze opdrachtgevers is dat ze goed is in het schrijven van leesbare teksten over technische onderwerpen.”

Koen Leenders, Creatief Vertaler, Buitengewoon Concept

"Ik ben heel tevreden over je werk! Het lukt je om een goede toon te vinden in het verhaal en de tekst toegankelijk te maken voor een breed publiek." 

Frederike Hartog, Medewerker Risk, Geldvoorelkaar.nl

"Voor de nieuwe website van PASCAD waren wij op zoek naar iemand die onze (te) technische teksten kon omzetten naar een leesbaar verhaal. Met jouw interviews heb je ons geholpen onze boodschap duidelijk te verwoorden en deze om te zetten in goed leesbare webteksten. Bedankt!"

Adolf Lozeman, Eigenaar, PASCAD

“Onze scherpe lezers zeggen dat de teksten van Naomi helder zijn, goed vertellen wat onze klant nu eigenlijk wil zeggen, en dat ze meer teksten van haar hand op de website zouden willen zien. Ik gun haar die positieve commentaren van harte, ik zie dat ze goed werk levert.”

Sybren Visser, Manager Communicatie, Geldvoorelkaar.nl